Aangenaam!

Het halen van je doel begint altijd met je eerste stap in de goede richting. En die stap naar meer balans, geluk en rust in je drukke leven is heel makkelijk: stuur me gewoon een bericht, zodat ik je kan helpen! Hieronder staan alle mogelijkheden hoe je dat kunt doen, maar een email naar info@balancedeverafter.com kan natuurlijk ook gewoon. Lijkt me leuk je te ontmoeten!

Binnenkort is er meer informatie beschikbaar in het Nederlands, dus tot die tijd geef ik je graag meer uitleg via een email. Of kom naar de Being Balanced Proeverij in Bhalu in Nijmegen.

Ken je dat? Je gaat naar de dermatoloog vanwege huiduitslag. En komt thuis met de naam van je aandoening en een crème die je je leven lang moet smeren. Je gaat ook naar de gynaecoloog vanwege problemen met je cyclus. En komt thuis met de naam van je syndroom én met de pil. Maar welke arts heeft gekeken naar de persoon achter deze symptomen? Wie heeft gekeken naar echte oorzaken en samenhang? Wie heeft verder gekeken dan naar hoe je de symptomen direct kunt bestrijden? Dat is de essentie van Functional Medicine: zorgen dat dis-ease in je lichaam, geen disease wordt.

Being Balanced Proeverij in het voorjaar van 2020

De Being Balanced Proeverij in de winter van 2019/2020 gaat niet door. In het voorjaar gaat een nieuwe serie van start op een toffe locatie, waarin ik je elke maand trakteer op wat ik jaren geleden zelf had willen weten om gezond te zijn en me goed te voelen. Lees hier alles.

slechts één klik hier en we hebben contact! Of gebruik deze manieren: